כאבים נודדים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/03/2015 | 14:17 | מאת: שרון

בת 38 כבר כשנתיים אינני חשה בטוב, אבל למרות זאת ממשיכה לתפקד.זה התחיל מדחיפות בשתן, המשיך לכאבים במותניים פעם מאחור פעם מקדימה ימין/שמאל. היתה תקופה של כאבי ראש נקודתיים שלוו בתחושה של חוסר יציבות/מיקוד ובחודש האחרון כאבים ביד שמאל ולעיתים גם בימין, עם כאב באזור החזה פעם דוקר ופעם יותר עמום. כפעמים תעוקה בנשימה.כל הסימפטומים באים וחולפים לאחר דקות/שעות. אני ישנה בסדר ומצב רוחי בסדר (למעט הכאבים) במהלך התקופה הזו למעט רופא המשפחה הייתי אצל ראומטלוגית שהתרשמה בעיקר מכך שאני רזה מאד(תמיד הייתי) ושלחה לבדיקת צפיפות עצם. הייתי אצל 2 נורולוגים שאמרו תסמונת כאב, אחד רשם דמוי פיברומיאלגיה ונתנו טיפול תרופתי. אני כבר מיואשת , בעיקר כשכעת הכאבים הם בחזה וזה מאד מלחיץ ולא נעים. אני יודעת שקשה לעשות אבחנה כך, אבל אולי יש לך רעיון? האם נשמע לך כמו פיברו(לא היה לי כאב בנקודות שלחצה)? ומה זה תסמונת דמוית פיברו??? תודה רבה רבה

25/03/2015 | 14:39 | מאת: שרון

במסגרת ברורים שעברתי בעבר בבדיקת אקו(2בהפרש של 4 חודשים)נמצא מעט נוזל סביב קרום הלב. הרופא אמר שזה בגלל שאני רזה ולא שלח לקרדיולוג.

29/03/2015 | 18:52 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

את צודקת - לתת אבחנות בפורום זה לא פרקטיקה טובה. פיברומיאלגיה זו תסמונת כאב. יש הרבה סוגי כאב, וכאשר סוג כאב מזכיר זה של פיברומיאלגיה, אבל לא בדיוק - אורים "תסמונת כאב דמוי פיברומיאלגיה"

21/09/2016 | 12:54 | מאת: ליז

סובלת מתחושות דומות אשמח ללמוד מנסיונך

מנהלי פורום ראומטולוגיה