בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/03/2015 | 08:45 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב ד"ר נכבד,מאחר ואין לי מושג למי לפנות והבדיקות נעשו בגלל חשד לבעיה ריאומטולוגית אודה לך אם תוכל להסביר לי מה אומרות התוצאות הבאות,RBC 4.69,HCT 41.4,TSH 1.91 Microalbumin-U Samp מתחת לסף רגישות, Microalbumin/CREAT. לא ניתן לחישובץ Creatinine-U sample 63.5mg אשמח אם תוכל לתת לי תשובה על כל בדיקה ולא באופן כללי,תודה ויום טוב.

29/03/2015 | 18:47 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אלה בדיקות של בלוטת התריס, כדוריות אדומות וחלבון בשתן. אף אחת מאלה לא קשורה לבעיה ריאומטית, וכל אלה תקינות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה