כאבי ראש- בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/01/2015 | 12:20 | מאת: אורית

שלום לרופאים, אימי בת 83 סובלת מזה כשלושה שבועות מכאבי ראש חזקים. בבדיקות מעבדה: אלבומין - 3.4, פרוטאין 6.8, אלבומין 47.8, גלובולין אלפא 5.7, גלובולין אלפא 2 - 13, גלובולין גמא - 21.9. הבדיקות של הגלובולין מעל טווח הנורמה. בנוסף בדיקות: ANA PATTERN - NUCLEOLAR ובדיקת ANA TITER - POS 1:80. אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת כיוון למי עלי לפנות לטיפול בהתאם. בתודה מראש, אורית

כאב ראש בכיל כזה עם היפוך יחס אלבומין גלובולין מעיד על מחלה דלקתית מתמשכת ומחשיד לדלקת כלי דם מסוג TEMPORAL ARTERITIS פנה לביח - נזקקת לברור באשפוז להערכתי בהתחשב בנתונים שהצגת

מנהלי פורום ראומטולוגיה