בקשה להתייעצות.- מה משמעות תוצאות ערכי הבדיקות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/01/2015 | 21:38 | מאת: L

דר' שלום רב, אני סובלת כחודשיים מכאבי גב שזזים ממקום למקום , פעם צד ימין פעם צעד שמאל,עליון או תחתון, המשכתי לתפקד כרגיל עד שהגעתי למצב של חוסר יכולת לשבת ולשכב עם כאבים איומים באזור האגן , קיבלתי ארקוקסיה - 10 ימים וגם משככי כאבים נוספים , כרגע כאבים חזקים באזור האגן בצד שמאל. צילום אגן שעשיתי - תקין . בדיקות דם תקינות למעט C4 -42 גבוה מהנורמה ויטמין d מאוד נמוך 20. ובדיקות שאני מצרפת , שלא ברורות. אשמח לייעוצך , תודה רבה , . ANA TITER 1:160 שלילי ANA PATTERN NO PATTERN ANTINUCLEAR Ab_(ANA) גבולי . DNA (ds) Ab 8 גבולי ANTICENTROMERE Ab NEGATIVE <0.2 SSA NEGATIVE <0.2 SSB NEGATIVE <0.2 DNA Ab CONF NEGATIVE 7.92 Sm (anti Smith Ab) NEGATIVE <0.2 RNP NEGATIVE <0.2 SCL-70 NEGATIVE <0.2 JO-1 NEGATIVE <0.2 CHROMATIN NEGATIVE <0.2 RIBOSOMAL P Ab NEGATIVE <0.2 SSA-52 NEGATIVE <0.2 SSA-60 NEGATIVE <0.2 SmRNP NEGATIVE <0.2 RNP 68 NEGATIVE <0.2 RNP A NEGATIVE <0.2 ANTI CARDIOLIPIN IgG <1.6 הערות והסבר A.B2 GLYCOPROTEI IgG <1.4 ANTI CARDIOLIPIN IgM 15.6 U/ml 0.0 סמן - ערך תקין 15.6 19.9 הערות והסבר A.B2 GLYCOPROTEI IgM 13.3 U/ml 0.0 סמן - ערך תקין 13.3 19.9 < לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה >

30/01/2015 | 19:56 | מאת: ד"ר דורון רימר

הבדיקת לא מלמדות הרבה כאבי גב זו תלונה שכיחה ויש סיבות רבות מבלי לבדוק אותך קשה לדעת

מנהלי פורום ראומטולוגיה