תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/12/2014 | 11:48 | מאת: o12345

שלום רב מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים נוראיים בכתף ולכל אורך יד שמאל והוא מלווה בכיחלון של כף היד והיד נתפסת לכמה דקות עד שזה עובר הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקת דם וזה מה שיצא Dna (ds) ab 2.0 Antinuclear ab see ANATiter : negative SCL-70 -1.2 Positive by Bioplex IFA Confirm result Rheumatoid factor 10.70 ESR 26 הרופאה אמרה שכניראה יש לי סקלרודרמה והפנתה אותי ל ראומטלוג אשמח לדעת מה זה אומר עד כה שיש לי דלקת פרקים?

22/12/2014 | 12:38 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

במידה והכאב מתפשט לכל היד - עד לכף היד, הסיבה הסבירה יותר היא בעיה בעמוד שדרה צוארי עם לחץ על שורש העצב אשר מעצבב אצ היד, או, בהתחשב בכחלון המתואר - בעיה באחד מכלי דם גדולים המזינים את היד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה