קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/12/2014 | 15:55 | מאת: טל

1. יש לי אפלה ו- lac חיובי נמצאת במעקב ללא טיפול, עקב כך בבירור למתן גלולות לבתי נעשו לה בדיקות לאפלה ו lac והתוצאה שלילית, לדברי רופא הנשים יש לבדוק גם קרישיות מולדת, פרט לסמנטיקה, מה ההבדל בין קרישיות מולדת לבין נרכשת, מתי וכיצד נרכשת והאם גם בתי יכולה "לרכוש" אותה בעתיד. 2. האם יש מניעה להורדת שיער בלייזר לבעלי נטייה לקרישיות יתר. תודה.

14/12/2014 | 12:22 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא היתי ממליץ לטיפולי לייזר חוזרים לבעתי נטיה לקרישיות יתר. השאלה הראשונה היא מורכבת יותר. יש סידרת בדיקות שמבצעים לאנשים עם חשד לקרישיוןת יתר - סידרה זו מכסה את רוב הפגמים הגנטייםפ (מולדים) ונרכשים - כגון בעקות הופעת תפקוד מופרע של מערכת החיסון

15/12/2014 | 11:08 | מאת: טל

תודה, והיה ומבצעים טיפולי לייזר להורדת שיער, למה עלול לגרום.

מנהלי פורום ראומטולוגיה