יש לי פיברומיאלגיה האם תרופה BUTRANS 10 ?????

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/12/2014 | 14:14 | מאת: מיכל

רופא כאב המליץ לי ואני משתמש בזה כבר שלושה חודשים באופן קבוע, האם זהו הפתרון לכאבים??? עדיין יש לי כאבי ראש חזקים מאוד ומתמשכים כ 5 שעות ולפחות 3 פעמים בשבוע, האם בגלל התקופה הזאת?

07/12/2014 | 14:19 | מאת: מיכל

לגבי כאב הראש התכוונתי לומר שלמרות התרופה עדיין יש כאביי ראש

14/12/2014 | 12:19 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בוטראנס היא תרופה - אופיאט, כמו מורפיום. התמכרות היא מהירה וחזקה מאוד. תופעות לואי יבואו עם העלת המינון. בריאומטולוגיה אין המלצה להשתמש בתרופות מסוג זה כטיפול ממושך לפיברומיאלגיה - לא יעיל וכרוך בתופעות לוואי רבות בהמשך והתמכרות, כאמור.

15/12/2014 | 02:38 | מאת: מיכל

היות ואני לוקח את התרופה הנ"ל כבר 3 חודשים, האם אוכל להפסיק בבת אחת ?? תודה מראש על התייחסותך!

מנהלי פורום ראומטולוגיה