PositiveANTINUCLEAR Ab_(ANA)

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/11/2014 | 20:36 | מאת: ירדנה

קיבלתי תוצאה שך בדיקה סרולוגית כדלקמן PositiveANTINUCLEAR Ab_(ANA DNA (ds) Ab POSITIVE 13 יש לי גם RHEUMATOID FACTOR גבוה 2230 אבל הוא היה 1200 כי לפני כמה שנים היה לי PURPURRA תגובה אלרגית לחיסון שפעת והייתי מאד חולה. מאז הערכים יורדים כל פעם ואותו הדבר היה עם ה IGM האם יש קשר בין כל הנתונים ?????

01/12/2014 | 15:32 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כן יש להניח שיש קשר - בדיקות מדברות על כך שמערכת החיסון מופעלת מאוד. זה יכול להיות במסגרת מספר מצבים - היתי מתיעץ בהקדם עם הריאומטולוג שלך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה