בעיות אחרי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/11/2014 | 13:22 | מאת: הבן

אבי בן 79 עבר ניתוח הרניה מפשעתי מימין. לאחר מכן דימום בקיבה קיבל טיפול משולש הליקובקטר 14 יום. ברגל ימין יש בצקת. בבירור אולטרא סאונד רגל אין חסימה כלידם. או קריש. הרגל אדןמה ונפוחה ללא פצע או דלקת חיצונית. גם מעטפת כף הרגל ימין מעט נפוחה. עבר חודש מהניתוח זה החמיר דווקא אחרי סיום האנטיביוטיקה. יש מה לעשות?

01/12/2014 | 15:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

זה לא נשמע לי מחלה ריאומטית, אומנם בכל מיקרה - לפני שנותנים טיפול יש לאבחן את המצב. מצטער אך אינני יכול לעזור לך דרך הפורום.

מנהלי פורום ראומטולוגיה