אבחון כאב !!

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/11/2014 | 13:54 | מאת: מיכאלה

לרופאים היקרים שלום ! התלבטתי רבות אם להעלות את הסוגייה הזו. יש לי כבר הרבה שנים כאבי בטן קשים.אובחן לי קרוהן אבל הוא נחשב קל ביותר ולא יכול להסביר את הכאב הקשה מה גם שתמיד תמיד כל הבדיקות שעושים לי (והמון...) כולם תמיד תמיד תמיד תקינות מה שקצת לא מסביר את הקרוהן.ובכל אואפן כדי לתת לי מענה הם תולים את הקרוהן והטיפול בו כמוצא היחידי. יכול להיות שכל הכאבים הם קשורים בכלל לפיברומיאלגיה ????יכול להיות שכאב בטן (וראש לפעמים) יכולים להצביע על התסמונת הזו ??? תודה על תשובה.

12/11/2014 | 09:52 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לפיברומיאלגיה ביטוים שונים - אך לא כאב בטן בלבד. גם שאומרים שקרון הוא קל - הכוונה שהוא קל מבחינה רפאוית, במילים אחרות - לא גורם לסיבוכים. זה לא אומר שקרון כזה לא גורם לכאבים!

מנהלי פורום ראומטולוגיה