דחוףףףףףףףףףףףףףף כאבים בצלעות צד ימין תחתון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/10/2014 | 16:45 | מאת: רמי

שלום רב.. אני בן 39 מזה כמה ימים אני מרגיש כאבים עזים מאוד בצלעות צד ימין תחתון בכל תנועה שאני עושה שזה מחמיר לאחרונה אני נוגע בצלעות במוקד מסוים ממש בעצמות אני מרגיש כאבים ממש חזקים , לפני כמה ימים היה לי כאב ראש ועברתי בדיקת ct ראש שהייתה תקינה צילום רנטגן חזה שהיה תקין אבל לא התלוננתי כי לא היו לי כאבים אז בצלעות, מזה יומיים אני לוקח אטופן 600 xl שלא עוזר לי לציין כי אני עם פריצות דיסק צווארי וגם מותני ועברתי ניתוח כריתת דיסק לפני כשנתיים בחוליות s1-l5 אני לא יודע מה יש לי ומה עלי לעשות ..

לא ניתן לאבחן כאב ללא בדיקתך גש לרופא מטפל

24/10/2014 | 15:49 | מאת: רמי

תודה על התגובה .. הייתי אצל רופא מטפל שאמר כי יכול להיות וירוס הרפס ויכול להיות מתיחת שריר ודלקת נתן לי אתופן 600 אני לוקח תרופה מזה 10 ימים הכאב שעובר כמה שעות חוזר ומחמיר .. מה עלי לעשות

מנהלי פורום ראומטולוגיה