בקשר לשאלה שלי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/10/2014 | 20:43 | מאת: רותי

מהאחד עשר בחודש על קשיון בוקר וגם כאבים בכף יד ימין . ענית לי ד"ר שאולי יזה דלקת מפרקים. אבל הרמטולוג שאבחן לי את הפיברומילגיה הסתכל בכף יד וכו'..וראיתי שאפילו רשם שאין לי. גם כול בדיקות הדם שלי היו תקינות.CRP שקיעת דם ANA וכו'.. אז האם יש לך עצות איך להתמודד עם הבעיות הללו?אולי תרגילי התעמלות מסוימים?

במקרה כזה הכי חשוב היא האבחנה וזו תלויה בבדיקה פיזיקלית . באם צדק ואין דלקת מפרקים - אין לי רעיונות טיפול כלליים

מנהלי פורום ראומטולוגיה