המשך psoriatic arthritis

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/10/2014 | 10:03 | מאת: in

תודה על העזרה! לקחתי פעם אמפולות(זריקה לשריר) של מטוטרקסט בקופת החולים אך עדיין היו לי תופעות לוואי. בנוגע לכדורים האם זה באמת אפשרי לקחת כל יום כדור - זה מותר? הומריה אני מפחד ממנה בגלל שקראתי מחקר באינטרנט שיש לה תופעות לוואי קשות יותר מהאנברל ... עוד שאלה האם ניתן לקחת 2 כדורי ברקסין מידי פעם? לקחתי ב-2 ימים שונים 2 כדורים באופן זמני והרגשתי דיי טוב האם זה אפשרי?? תודה וחג שמח

באמת ניתן לקחת מטוטרקסט פעם ביום - כל עוד המנה השבועית זהה כלומר 15 מג לשבוע זה אומר כדור של 2.5 מג ליום 6 ימים בשבוע לא ממליץ על שני ברקסין ליום - מינון יתר בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה