עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/10/2014 | 03:05 | מאת: אסנת

שלום, לפני כחודש + הועלה חשד לתסמונת סיורגן עקב יובש קיצוני בעיניים ויובש בפה. נשלחתי לראומטולוג שהפנה לבדיקות דם. לאחרונה התקשרנו אלי מהמרפאה בה אני מטופלת (לבקשת רופאת המשפחה) מספר פעמים והודיעו שהבדיקות מאוד לא טובות שאני חייבת דחוף לחזור לראומטולוג. היות והתור שנקבע לי הוא בעוד חודשיים התקשרתי ודיברתי טלפונית- נאמר לי שאלו הבדיקות שנתבקשתי לבצע והכל בסדר. עוד באותו היום שוב קיבלתי טלפון מרופאת המשפחה שאבדוק בדחיפות את התשובות- היות והן מאוד לא תקינות. המצב השאיר אותי בבלבול... הנני מודעת לקשיים של חוות דעת דרך המחשב ,אך אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי האם ישנה דחיפות לגבי בדיקות הדם שלי. להלן הבדיקות שאינן תקינות (ישנן בדיקות נוספות שתשובתן תרם הגיעו): LAMBDA LIGHT CHAIN-B 799% KAPA LIGHT CHAINS-BL 1605% IgG 1990 mg% ALBUMIN (BY EP 48.6% GLOBULIN ALPHA-1 5.3% GLOBULIN GAMA 25.2% SCL-70 1.8 ANA PATTERN – Speckled בתודה מראש וחג שמח

הבדיקות דורשות ברור, חסר לי תוצאות כדי לקבל את התמונה המלאה אך בבדיקות עצמן אינני רואה עניין המחייב דחיפות .

מנהלי פורום ראומטולוגיה