האם טראומיל בכדורים יכול להלחיף נוגדי דלקת ?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/10/2014 | 11:13 | מאת: שייקה

שלום לפני יומיים התעוררתי בבוקר עם כאב איום בכף רגל ימין .לא הצלחתי לבצע תנועה ימינה או שמאלה של כף הרגל והיה כאב מאוד חזק בזמן דריכה.ללא נפיחות או אודם במקרה באותו היום היה לי טיפול בדיקור סיני והמטפלת הניחה מספר מחתים על הרגל אמרה שנראה לה שמדובר בדלקת בגיד וייעצה לי לפנות לראומטלוג וליטול כדורי טראומיל . ביצעתי מספר עיסויים בכך הרגל בבית ונטלתי טראומיל במשך יום וחצי הכאבים נעלמו ואיתם מגבלת התנועה . האם נשמע כמו בעיה ראומטולוגית? האם כדורי טראומיל יכולים לרפא דלקת או רק להקל על הסמפטום ולהוות תחילף לאתופן/ארקוקסיה ? האם בעיה ראומטולוגית יכולה לחלוף לגמרי תוך יומיים ללא נטילת נוגדי דלקת או טיפול אחר? המון תודה

כאב שחולף כל כך מהר עם (ואולי למרות) הטיפול משמח ולא דורש התעמקות רבה מבחינתי (אני מניח שהכדור הוא טרמל ולא טראומיל שינה משחה הומיאופטית שאינה קיימת ככדור)

23/06/2016 | 11:21 | מאת: חנה חונוביץ

רציתי להאיר את תשומת ליבו של הרופא שאכן קיימים כדור טראומיל.שלי באופן אישי מאוד עוזרים.וללא תופעות לוואי

מנהלי פורום ראומטולוגיה