מאבחן מומלץ לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2014 | 15:55 | מאת: נופר

שלום, אשמח לקבל המלצה על רופאים המקבלים במכבי המתמחים באיבחונים כגון פיברומיאלגיה. אני סובלת מכאבים בצוואר, בעמוד השדרה זה שנים, שהתפשטו עם הזמן לכיוון המפשעה וכעת כאבים שבאים והולכים בברך ימין. לפני כשנה הופיעו כאבי ראש בלתי נסבלים עד כדי כך שלא יכולתי להרים את ראשי. בבית החולים עברתי 2 בדיקות סיטי ביומיים מאחר והמצב לא השתפר, וניקוז נוזל מעמוד השדרה על מנת לשלול דלקת קרום המוח. לאחר כל הבדיקות, לא היו ממצאים כלל. שבתי הביתה ללא מענה. חברה הסובלת מפיברומיאלגיה, הזמינה אוסטיאופט ובזכותו לאט לאט יכולתי לעמוד על רגלי. מאז מצבי הפיזי חלש,תשושהמרבית מהזמן עם רגישויות בנקודות מסוימות בעיקר בעמוד השדרה והצוואר. לצערי כל בדיקות הדם תקינות ומכאן שאין מענה לכאבי. אודה לתגובה. נופר

שלום נופר לצערי לא ניתן להמליץ על רופאים באתר לעיתים מה שנראה כפיברומיאלגיה הוא למעשה דלקת חוליות מקשחת (AS) פני לראומולוג להערכה והרגישי טוב

מנהלי פורום ראומטולוגיה