בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/08/2014 | 01:03 | מאת: דנה

שלום רב נשלחתי לבדיקת דם כתוצאה מכאבים בכפות הידים, חולשה כללית וכן חום קצת גבוה עד 37.3 התוצאות שקיבלתי היו: SMOOTH MUSCLE AB= שלילי PARIETAL CELL AB= שלילי MITOCHONDRIAL AB= שלילי DNA(DS)AB= 11.0 BORDERLINE H RNP= 0.9 BORDERLINE H SM= 0.2 NEGATIVE SSA= 0.2 NIGATIVE SSB= 0.2 NIGATIVE C3= 112.0 C4= 23.7 ANA PATTERN= NEGATIVE ANA TITER= NEGATIVE 1:160 RNP A= 0.9 BORDERLINE H RNP 68= 0.2 NIGATIVE אני חייבת להבין את המשמעות לבדיקות אלה. האם יש לי לופוס? האם אני סובלת מדלקות זיהומיות אחרות? אנא תשובתכם בהקדם

לאור בדיקת ANA שלילית הסיכון ללופוס נמוך מאוד שכו ב95% מהמקרים ANA חיובי אך כמובן לא שולל

מנהלי פורום ראומטולוגיה