פיברומיאלגיה כאבים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/08/2014 | 13:18 | מאת: דיקלה

שלום , בשל לחץ תוך גוגולתי "נתקעתי" עם הכאבי ראש במהלך היום . הכאבי באזור העורף הלסת והראש . הכאבים הם במהלך היום , לא בלילה. האם אפשר במקום אלטרול כדור שלם בלילה , לשנות לחצי כדור בבוקר וחצי בערב כדי שזה יעזור לי בכאבים שבמשך היום ? או שאפשר רק כדור אחד בבוקר במקום בלילה ? או חצי בוקר חצי ערב ? אודה לתשובתך ....

כן ניתן ל"שחק" עם הזמנים בכל הצורות שציינת יש לקחת בחשבון שהכדור מרדים לכן בדרכ ניתן בלילה

מנהלי פורום ראומטולוגיה