נפיחות בידיים וכאבי פרקים באצבעות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/08/2014 | 23:59 | מאת: מייק

היי מזה כמה חודשים התחלתי לסבול בהתחלה מנפיחות ב-2 כפות הידיים וכאבי בפרקים של האצבעות שהולכים ומחמירים . הכאבים הם בעיקר בשעות הבוקר שקשה לי לסגור את כפות הידים ובמשך היום יש הטבה אבל עדיין יש לי כאבים בפרקים של האצבעות. כמו שציינתי זה ב-2 כפות הידיים בצורה סימטרית . הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לצילום כף יד שנמצא תקין . וכמו כן בדיקות דם מקיפות כולל בדיקות למחלות אוטואימוניות הכל נמצא תקין . האורטופד אמר שהוא לא יודע מה זה והפנה אותי למומחה כף יד ולראומטולוג . האם תוכל לייעץ לי מה זה ? ואיך להמשיך לטפל ? בתודה מראש

הסיפור נשמע מתאים לדלקת מפרקים (אפילו אם הבדיקות תקינות) פנה לבדיקת ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה