תוצאות בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/08/2014 | 17:10 | מאת: ורד

היי, אני ורד בת 50 הסובלת מזאבת ופיברומיאלגיה. בבדיקות האחרונות שעשיתי, היו התוצאות כאלה: ANA MULTIPLEX - POSITIVE ANTI DS DNA - POSITIVE 13 הנ"ל תוצאות שמופיעות תמיד, התוצאה למטה תמיד הייתה בנגטיב. ANA IFA - WEAK NUCLEOLAR + CYTOPLASMIC PATTERN 1:160 הייתי שמחה לדעת מה התוצאה הזו אומרת ואם היא שייכת למצב השרירים, מכיוון שיש לי כאבים חזקים ביותר בשתי הרגליים ונפיחות היסטרית בשרירים. אשמח לתשובה, ורד

התוצאה למטה היא שיטת בדיקה מעבדתית אחרת לאותה בדיקה (ANA) הקרויה אימונופלורוסנציה והיא לא משנה את המצב רק מאמתת אותו

מנהלי פורום ראומטולוגיה