כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/07/2014 | 13:20 | מאת: מאיה

אני סובלת כבר יותר מחצי שנה מכאבים בכל העצמות במיוחד בכפתיים בידיים ובברכיים עשיתי לא מזמן בדיקות דם שהתוצאות שלהם הן: esr- טווח הנורמה 2 c reactive priotein - טווח הנורמה 0.11 complement c3 - טווח הנורמה 93 complement c4 - טווח הנורמה 26 rheumatoid foctor<9.94 הייתי רוצה לדעת אם יש לי משהו או שהבדיקות תקינות כי אני ממש סובלת מכאבים חזקים תודה מראש

20/07/2014 | 16:54 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקות תקינות לא שוללות דלקת מפרקים. יש להראות את הידיים לריאומטולוג בשביל האבחנה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה