כאבים בכפות הידיים והרגלים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/07/2014 | 20:51 | מאת: אלה

ד"ר שלום, בעלי, בן 32 בריא בדכ, סובל מכאבים בכפות הידיים והרגליים ונפיחות החל מאתמול בבוקר הכאב גם כשאין מגע וגם כשיש מגע בשתי הכפות ידיים ושתי כפות הרגליים. עשה היום בדיקות דם שיצאו תקינות הוא חולה בפסוריאזוס ברמה קלה מזה שבע שנים (מאז האבחון) תודה רבה

20/07/2014 | 16:53 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קשה להגיד בלי לראות. אומנם בהחלט זו יכולה להיות דלקת מפרקים. גם בדיקות תקינות לא שוללת זאת. יש להראות את הידיים לריאומטולוג - בקופת חולים, מרפאות חוץ של אחת מבתי חולים או אפילו בחדר מיון אם אין תור זמין.

מנהלי פורום ראומטולוגיה