אובד עצות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/04/2014 | 15:59 | מאת: סמי

מזה ששה חודשים התפתחה אצלי מחלה מוזרה מאוד: נפיחות, כאבים, אודם , חום וגירוד כל פעם במקום אחר בגוף: התחיל ביד אח:כ עבר לרגל ולאחר מכן ליד השנייה ואח:כ לרגל השנייה , פתאום זה עובר לעפעף וכו וכו.. והמקום שהתופעה הזו עוזבת אותו חוזר להיות בריא לחלוטין.. כאשר זה פוגע ברגל כשאני דורך אני מרגיש כמו בלטה מתחת לרגל.. הרופאים מגמגמים: עשיתי את כל בדיקות הדם והשתן והכל תקין. פעם אומרים אלרגיה ופעם אומרים מחלה ראומטית ופעם מחלת ואני ממשיך לסבול ואין פיתרון באופק.. אנא עזרתך דוקטור...

התיאור נשמע מתאים לאנגיואדמה - תופעה אלרגית נסה לצלם את הנפיחויות כשקורות והתייעץ עם אימונולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה