הסתבכות עם ריאה או לב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/04/2014 | 06:59 | מאת: יונית

אני מאובחנת נוירוסרקואידוזיס ומטופלת 20 מג' פרדינזון 15 מג' מתרוטוקסט. במשך כל הזמן סובלת מכאב עמום בגב בין השכמות, מזה חודש משתעלת ומכייחת ליחה צמיגית מטופלת ע"י רופאת משפחה באנטיביוטיקה עשרה ימים מוקסיפן בהמשך זינט חמישה ימים ועדיין אין הטבה...התעוררתי שלשום בלילה מכאב בתחושה של מכבש על החזה ורפיון בידיים ומאז לא חזרה הרגשה זו את הראומטולוגית שלי אני פוגשת 23/4 מה דעתכם על תחושותיי על מה הם מספרות?

טיפול במינון גבוה כזה של פרדניזון לאורך זמן מסכן לזיהומי ריאה מיוחדים (למשל PCP) ודורש המשך ברור דחוף במידה ואין תגובה לטיפול אנטיביוטי שקיבלת

מנהלי פורום ראומטולוגיה