מחלת ויסקולטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/04/2014 | 10:11 | מאת: ענבל

שלום,אבא שלי בן 59 וחלה במחלה בכךי הדם שנקראת ויסוקלטיס. מאז הוא לא מתפקד ולא יכול לעבוד לצערנו זה פגע גן בריאות ונהיה לו חסימה אז בקושי הוא מצליח לנשום + נפיחות ברגלים שזה גורם לו קושי בהליכה אנחנו לא יודעים מה לעשות מתרוצצים בין רופא לרופא ואף אחד לא עוזר חוץ מזה שנותנים לו קורטיזונים ומחליפים לו את התרופות כל שני וחמישי בבקשה אני צריכה מישהו שאוכל לפגוש אותו ולעזור לאבי , בבקשה תעזור לי

ניתן לפנות לייעוץ מסודר דרך מרפאות בית החולים שלנו - נשמח לעזור

מנהלי פורום ראומטולוגיה