טיפות עיניים לסיוגרן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/04/2014 | 23:17 | מאת: אתי

שלום רב, מבדיקה ראשונית אצל רופאת עיניים בעקבות הפניה של ראומטולוגית לבדוק אפשרות שאני סובלת מסיוגרן. בוצעה בדיקה עם מדבקות ששמו לי בעיניים והדליפו לי טיפות. אציין שאיני סובלת מיובש בעיניים. איני מרגישה זאת בכל אופן. רופאת העיניים אמרה שאני סובלת מיובש. ונתנה לי טיפות ג'נטיל, אותם טפטתי היום. משום מה בעקבות הטיפות אני מרגישה יובש בעיניים ואי נוחות. מה שלא היה קודם לכן. מה לעשות? אני אמורה לעשות בדיקות נוספות כמו בדיקת שדה ראייה ושדה ראייה ממוחשב. שאלתי האם להשמשיך להשתמש בטיפות למרות שהן למעשה יוצרות תחושה שלא היתה קיימת לפני כן? אני מטופלת פלאקונין שאט אט אני מרגישה בשינוי לחיוב.

נסי טיפול אחרות - אולי יותר מתאימות הניסיון שלי טוב עם HYLO COMOD

11/05/2015 | 11:18 | מאת: רמי

שלום לך אני סובל מסיפור דומה ואשמח להחליף מידע בנושא [email protected]

11/05/2015 | 11:19 | מאת: רמי

שלום רב אני סובל מסיפור דומה ואשמח להחליף מידע בנושא [email protected]

מנהלי פורום ראומטולוגיה