פיברומיאלוגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/04/2014 | 00:02 | מאת: שושנה

שלום , בת 69 סוכרתית עם כדורים . רופא המשפחה איבחן אצלי את הנ"ל \ לאור כאבים בכל הגוף. קבלתי כדור בשם אלטרול 25 מ"ג.אשר גרם לי לאי שקט בלתי רגיל ועצבנות קשה אשר שיבש את איכות חיי כבר סכדור הראשון. .שאלותי: 1. האם ישנם כדורים אחרים ללא תופעות לוואי אלו ,גם אם אינן בסל הבריאות ? 2. האם יש צורך לבצע בדיקות כל שהן לזיהוי מוחלט ומדויק של המחלה ? 3. אודה מאוד אם יש בידכם המלצות אחרות להקלת מיחושי .

פיברומיאלגיה הינה אבחנה שאומרת שאת סובלת מכאב ואנחנו לא מבינים מדוע . יש לוודא שלא מפספים מקור לכאב. הטיפול היחידי שאני ממליץ במצב זה הוא פעילות גופנית

מנהלי פורום ראומטולוגיה