דלקת פרקים + שיוגרן - דחוף בבקשה תענו.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/04/2014 | 22:33 | מאת: אתי

אובחנתי כחולה בדלקת פרקים קלה +תסמונת שיוגרן. חשה בעיקר קישיון בבוקר בכפות הידיים דבר שחולף אחרי כחצי שעה. אני מטולת בפלאקווניל פעמיים ביום. אני בת 45 ספורטאית כל חיי, ובשבילי זאת מכה קשה. בעצם עבור כל אחד. העתיד מאד מפחיד אותי. אני בחרדה עצומה. ובדכאון. קראתי הרבה על כל הסימטומים העתידיים של שתי המחלות ונתקפתי חרדת אימה. רציתי לדעת באם אני מטופלת ובמעקב האם אוכל לחיות טוב בכל הנוגע לשתי הדלקות האלו? או שהחמרה זה עניין של זמן? בבקשה תענו לי דחוף. אני מתקשה לתקד בגלל הפחד.

אפשר לחיות טוב במצב זה ולהמשיך לעסוק בספורט . דרושה השגחה ומעקב

מנהלי פורום ראומטולוגיה