אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

ד"ר הניה ליכטר, מומחית קרנית וניתוחי הסרת משקפיים בלייזר

פורום תרופות בהריון


פורום זה סגור, לפורום הפעיל לחץ – פורום הריון ולידה
הפורום יעסוק בנושא תרופות שניתן לקחת במהלך ההריון והשפעת תרופות שונות על האם והעובר.

אני ממתינה לשאלות שלכם בנושאים הבאים: חשיפה לתרופות, חשיפה להשפעות סביבתיות כמו צילומי רנטגן, חשיפה לחומרים במקום העבודה והריון ובכלל לכל נושא שקשור לנטילת תרופות כלשהן בהריון ובהנקה.

למעבר לפורום לחצו כאן.
להמשך...
ד"ר חגית קליגר
ד"ר חגית קליגר
ד"ר קליגר חגית היא מומחית במיילדות ובגניקולוגיה, מנהלת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון (טרטולוגיה) בבית החולים איכילוב. ד"ר קליגר סיימה את לימודי הרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים ב 1999, לאחר שסיימה לימודים קודמים ותואר בוגר ברוקחות. את התמחותה ברפואת נשים סיימה בשנת 2007 בבית החולים "ליס" ליולדות (איכילוב). לאחר סיום ההתמחות, השתלמה בטורונטו, קנדה, בפרמקולוגיה, טרטולוגיה והריון בסיכון. ד"ר קליגר עובדת כרופאה בכירה במחלקת נשים בבית החולים "ליס". בשנת 2011 מונתה למנהלת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון. תחומי טיפול עיקריים בעבודתה של ד"ר קליגר הם: יעוץ טרום הריוני יעוץ בנוגע לבטיחות השימוש בתרופות במהלך הריון והנקה ליווי צמוד במהלך הריון מעקב הריון בסיכון גבוה, זיהומים בהריון, סכרת הריונית, יתר לחץ דם הריוני בעיות הקשורות במחזור הוסת: כאבים במחזור, אי סדירות, אנדומטריוזיס יעוץ בנוגע לאמצעי מניעה בדיקה ויעוץ לנערות ולמתבגרות ביצוע הפלות גיל מעבר שחלות פוליציסיות בירור הפלות חוזרות. ד"ר קליגר פירסמה והציגה מחקרים בתחום הטרטולוגיה בארץ ובעולם חברות בארגונים מיקצועיים: חברה בהסתדרות הרפואית חברה בחברה לרפואה בקהילה חברה באיגוד לגניקולוגיה ומיילדות חברה בארגון לטרטולוגיה ( OTIS) מענה לגבי נטילת תרופות לטיפול במחלות כרוניות, כגון: מחלות מעי-דלקתיות, אפילפסיה, הפרעות חרדה ודיכאון – יינתן במסגרת המרפאה לייעוץ תרופתי בהריון במרכז לבריאות האישה בביה"ח ליס. טלפון לזימון תור: 03-6974000
הודעה חשובה
הפורום נסגר
חיפוש מתקדם
נטילת קל בטן בשבוע 4
מחבר:רוני
תאריך:14/5/2013
שעה:10:49
שלום
לקחתי מוקסיפן 250 בעקבות דלקת חניכיים ולחאר יומיים התחילה לכאוב לי הבטן מאוד עם יציאות רכות.
אני ידועה בכך שכל פעם שאני נוטלת אנטיביוטיקה - זה התופעות לציין כי יש לי מעי רגיז.
לא יכלתי לסבול את הכאב ונטלתי קל בטן
האם סיכנתי את העובר?
האם ניתן לקחת קל בטן בשבוע 4?
תודה

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
14/05/13 10:49
  RE: נטילת קל בטן בשבוע 4     ד"ר חגית קליגר 
22/05/13 23:24
שלום לקחתי מוקסיפן 250 בעקבות דלקת חניכיים ולחאר יומיים התחילה לכאוב לי הבטן מאוד עם יציאות רכות. אני ידועה בכך שכל פעם שאני נוטלת אנטיביוטיקה - זה התופעות לציין כי יש לי מעי רגיז. לא יכלתי לסבול את הכאב ונטלתי קל בטן האם סיכנתי את העובר? האם ניתן לקחת קל בטן בשבוע 4? תודה
ניתן ליטול קלבטן בעת הריון

חיפוש מתקדם