סקשן

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/11/2014 | 02:26 | מאת: לוסי

שלום האם יכול להיות שבעת ביצוע סקשן הצינורית נכנסת לוושט במקום לקנה? יש דרך לוודא לאן זה בדיוק נכנס? (נוכחות ליחה בסקשן יכולה להיות גם מהלוע או הפה) ואם זה נכנס בטעות לוושט זה עלול לגרום לנזק או פציעה כלשהי? ושאלה כללית. עד לאן הצינורית של הסקשן נכנסת? לפי האורך זה נראה שנכנס עמוק... האם ייתכן נזק אם זה נכנס יותר מדי? לילה טוב ותודה

11/11/2014 | 21:37 | מאת: אילן שפר

בעיקרון ייתכן שהצינורית תיכנס לושט, בדרך כלל זה לא אמור לגרום נזק אלא אם מאיזושהי סיבה הצינורית גרמה לנקב בושט. "יד" מנוסה תבחין בין כניסה לושט או קנה.

מנהל פורום גריאטריה