פוליהיל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

10/09/2014 | 12:47 | מאת: ענת

שלום האם יש לכם מידע על התרופה פוליהיל (Polyheal) לפצעי לחץ? האם זה מתאים לפצעים ברמה 4? האם זה בסל הבריאות? במידה ולא, האם יש דרכים להשיג הנחה/מימון לזה? הבנתי שזה מאוד יקר, איך זה לעומת הטיפולים האחרים (מקרופאגים-ואקום-יוני כסף ועוד) תוך כמה זמן זה אמור לרפא את הפצע? והאם ניתן/מקובל להביא את זה לבית חולים או למוסד סיעודי מורכב ולבקש שיבצעו את הטיפול בזה? תודה

13/09/2014 | 09:40 | מאת: אילן שפר

השאלה הזאת כבר נשאלה בפורום רוקחות, אין לי מה להוסיף על המידע שכבר ניתן שם.

מנהל פורום גריאטריה