אי ספיגת ברזל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

19/08/2014 | 20:32 | מאת: אילנית

שלום, אמא שלי בת 87, דמנטית ובכסא גלגלים. בחודשים האחרונים הברזל ממש "נעלם". עכשיו הוא הגיע ל 17. האם האופציה היחידה לתת לה ברזל היא בבית חולים, או במרפאה, או שניתן עם תוספי מזון, כמו ויטמין C, לתת לה את זה בבית. אני עצמי במצב נפשי קשה, וכל האופרציה להגיע לטיפול ולחזור ממנו, מאד מאד מקשה עלי. ובעיקר כיוון שאין מעלית בבנין וגם לשלם לאמבולנס 8 פעמים בחודש - לא ישאר כסף למטפלת מנפאל...תודה מראש.

30/08/2014 | 11:09 | מאת: אילן שפר

אילנית שלום לא תוספי מזון ובוודאי שלא ויטמין C יתקנו את רמות הברזל אצל אימך, מסיבות רפואיות ערוי של ברזל יכול להינתן רק בהשגחה רפואית.

מנהל פורום גריאטריה