האם זה אתי (חוקי)לערוך חוות דעת למכר?

דיון מתוך פורום  גריאטריה

29/08/2014 | 14:54 | מאת: ברק

אם רופא (פסיכיאטר או פסיכו גריאטר) מתבקש על ידי אחות שעובדת איתו לערוך בדיקת כשרות לצוואה לאמו על מנת שאימו תוכל לערוך שינוי צוואה. יש לציין שאישור הכשרות גורם רווח לאחות. האם הרופא צריך לפסול את עצמו? האם הוא רשאי לבדוק ולציין את ההיכרות? האם דינו של הרופא בדיוק כמו של שופט והוא חייב לפסול את עצמו מלתת חוות דעת?

30/08/2014 | 09:45 | מאת: אילן שפר

ברק שלום אני לא בקיא לגמרי בשאלות ששאלת, מנסיוני, מי שיוכל לתת לך תשובות היא עמותת "יד ריבה" -סיוע משפטי לקשיש",עמותה ארצית המעניקה סיוע משפטי לאוכלוסייה המבוגרת בהכרת זכויותיהן ובמימושן. http://www.yadriva.org.il/ יש להם קו יעוץ טלפוני- 02-6444569 או בדואר אלקטרוני: [email protected]

מנהל פורום גריאטריה