טיפול לשיפור ומניעת הדרדרות מצב דימנציה אלצהיימר

דיון מתוך פורום  גריאטריה

12/07/2014 | 10:57 | מאת: טל

0550שלי בן 84 חווה הדרדרות משמעותית בכל התפקודים, לאחרונה אובחן במרפאה קוגניטיבית: "ירידה קוגניטיבית ברמה של דמנציה מסוג אצלהיימר" עם הפרמטרים MMSE - 18\0 זכרון מילים לצווח קצר 0\3 כמו כן נצפתה ירידה של 4 קג ב6 חודשים ולכן הומלץ על ENSURE כןMEMORIT 5 הוא לוקח תרופות אלו, אולם ללא שיפור. האם יש המלצה למרפאה או מומחה בחיפה \ בקריות שיכול להמליץ על טיפול משמעותי יותר. בתודה מראש טל

18/07/2014 | 19:14 | מאת: אילן שפר

טל שלום דמנציה אינה מחלה פשוטה לטיפול, בלשון המעטה, לעיתים חולף זמן אם בכלל עד שרואים השפעה של תרופה כזו או אחרת, תלוי גם מה חומרת המחלה, מחלות נלוות, מצב גופני ועד. אין דבר כזה "טיפול משמעותי יותר" מנסים ורואים. אני מציע לחפש יותר מידע באתר של עמותת "עמדא" או בקו החם שלהם *8889,

מנהל פורום גריאטריה