התמכרות לכדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/09/2016 | 10:43 | מאת: אנונימית

שלום.אני מכורה לכדורים פסיכיאטרים טופלתי המון שנים על ידי פסיכיאטר אני נוהגת ללכת לארון של ההורים שלי ולחפש כדורים.דיברתי עם הפסיכיאטר והוא מכיר אותי הוא יודע שזה התמכרות אני ביקשתי ממנו שיוסיף לי כדור אבל הוא יודע שאני יודעת לעזור לעצמי גם לבד והוא יתעקש וגם דיבר עם אימא שתחביא את הכדורים והוא התעקש והציע לי במקום זה לעשות הליכות ומדיטציה.אשמח עם תוכלי ותסכימי כמובן לתת לי עוד טיפ בנוסף לקבוצת גמילה מה אני יכולה לעשות איזה עוד דברים אני יכולה להסיח את דעתי מהתרופות חוץ ממדיטציה והליכה? אני מודה לך ושנה טובה.

29/09/2016 | 10:55 | מאת: אנונימית

רציתי לומר שהמטפלים יודעים שאני יודעת לעזור לעצמי גם בלי כדורים וגם החיים שלי טובים הבעיה היחידה שאני מכורה לכדורים פסיכיאטרים כי אני לוקחת המון שנים ואתמול אחרי שהפסיכיאטר דיבר עם אימא שלי אימא שלי החביאה את הכדורים ואני מרגישה שאני רעבה לכדור כמו שאומרים שוב אשמח מאוד חוץ מהליכה ומדיטציה וקבוצת גמילה עם תוכלי להציע לי בבית שבא לי לקחת כדור איך להסיח את דעתי. ממש תודה ושנה טובה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול