לחץ נפשי רגישות באגן

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

31/08/2016 | 19:44 | מאת: סיון

שלום אני כחודש בדי לחץ נפשי ולא אכלתי כ"כ טוב בחודש הזה אחרי שטיפה נרגעתי התחיל לי איזה לילה מן רגישות כזאת באגן מקדימה לא כואב פשוט רגישות כזה פתאום אני מרגישה אותו מבלי לגעת ואז יום למחרת הופיע עוד פעם אבל בערב לא בשינה כנראה כח התחלתי פתאום לחשוב על זה ויום למחרת שזה היום הרגשתי את זה כמעט כל היום זה יכול לנבוע מלחץ נפשי? או שיש סיבה לדאוג שזה משהו אחר ומה ניתן לעשות אם בכלל תודה

07/09/2016 | 11:23 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, תסמיני חרדה יכולים לבוא לידי ביטוי על ידי מגוון רחב של תסמינים גופניים. כמו כן, חרדה עלולה להעצים את חווית הכאב ורגישות למחושים גופניים. אמנם, כשמדובר בתסמין גופני חדש יש קודם כל לבדוק ולודא שלא מדובר בבעיה גופנית ולצורך כך מומלץ לפנות לרופא משפחה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול