ציפרלקס תופעות מוזרות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/07/2016 | 14:28 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת 24 נמצאת בדכאון קשה מטופלת בציפרלקס עם הקלה משמעותית אבל הבעיה בזמן השינה יש לה חרדות תוך כדיי שינה יש לציין שהיא ישנה טוב עם הכדורים כשבלי הכדורים לא ישנה לילות וימים בזמן השינה היא מרגישה חרדה נוראית כאילו הלב נופל לה או דופק חזק ומהיר היא לא רוצה לשנות כדורים כיוון שזה מאוד עוזר ועד שהתרגלה מה אפשר להקל עליה? תודה מראש אמא

01/08/2016 | 13:36 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, השיפור בתסמינים של דיכאון עם הטיפול התרופתי הוא בדרך כלל תהליך הדרגתי כאשר חלק מהתסמינים נעלמים לאט יותר מאחרים, למשל קשיי שינה ונדודי שינה כמו במקרה של הבת שלך. בתקופה זו סביר לגמרי להעזר בכדורי שינה ולהמשיך במעקב של הפסיכיאטר כדי לעקוב אחרי תהליך הריפוי ובמידת הצורך לשנות את הטיפול. חשוב להעזר בסבלנות ולשאוף לתפקוד וחזרה לשגרה הרגילה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול