ברינטיליקס| יתרונות וחסרונות?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/05/2016 | 04:07 | מאת: יותם

היי ד"ר, מה את חושבת על התרופה ברינטיליקס לעומת ויאפקס סימבלתה ציפרלקס, עד כמה ניסיון יש איתה במטופלים שטופלו ובמה היא נותנת יתרונות, מה תוכלי להגיד לי עליה ומהם יתרונותיה וחסרונותיה?, יש סיכוי שאגיב אליה אחרי מספר טיפולים שנכשלו?עם מה ניתן לשלבה?

02/06/2016 | 12:39 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ככל שיש יותר כשלונות עם הטיפול בנוגדי דיכאון , סיכוי של תגובה לתרופות הבאות הולך ויורד ולכן מומלץ להיעזר בטיפולים הלא תרופתיים כגון טיפול פסיכולוגי פרטני, קבוצתי , טיפול שיקומי וכד'. ברינטליקס הוא תכשיר נוגד דיכאון שזה עתה נכנס לשימוש בארץ ואשר עדיין לא צבר ניסיון קליני רב בקרב המטופלים. על פי הערכות התכשיר אמור להיות יעיל לטיפול בדיכאון ובאופן ספציפי לשפר תפקוד הקוגניטיבי (זיכרון, ריכוז) בקרב המטופלים שמתמודדים עם הבעיה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול