פסיכיאטר פרטי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/02/2016 | 19:29 | מאת: לוי

שלום רציתי לשאול לכמה זמן מקסימום יכול פסיכיאטר פרטי לרשום תרופות חודש?חודשיים?שלוש..?

10/02/2016 | 21:22 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אין הבדל ברישום תרופות בין פסיכיאטר פרטי לפסיכיאטר שעובד במסגרת ציבורית או קופ"ח. הטיפול התרופתי דורש מעקב אחת לכמה זמן בהתאם למצבו של המטופל וסוג התרופה ובהתאם לכך קובע הפסיכיאטר לכמה זמן נרשמת התרופה.

11/02/2016 | 06:44 | מאת: לוי

תודה על התשובה, הייתי באבחון אצל פסיכיאטר הוא רשם לי ציפרלקס וקלונקס ואמר לחזור עוד חודש למעקב, שאלתי אם הוא יכול לרשום לי לפעם הבאה מרשם ל3 חודשים במקום לבוא אליו כל חודש עקב מצב כלכלי ,הוא ענה בשלילה אמר שאין ביכולתו לרשום מרשם למעל חודש הוראה של משרד הבריאות הגיוני?למה?

14/02/2016 | 08:22 | מאת: Strager

15/02/2016 | 07:05 | מאת: לי

אתה יכול ללכת לרופא המשפחה עם המרשם מהפסיכיאטר והוא ימשיך לרשום לך את התרופה לגמרי בחינם

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול