מצב רוח רע לקראת הערב

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/02/2016 | 17:53 | מאת: דלית

שלום לך. כל פעם שמתחיל החשיכה אני מתחילה להרגיש מצב רוח ירוד.בתחילת היום ובאמצע היום אני עסוקה מרגישה מצויין וזה לא קורה לי,זה קורה לי רק לקראת החשיכה.איך אפשר להתמודד עם מצב רוח ירוד בערב,חוץ מפעילות גופנית שלפעמים אני עושה אבל זה לא עוזר.אני מאוד מודה לך.

09/02/2016 | 20:23 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, כדי לענות על שאלתך, חשוב קודם כל להבין את התופעה לעומק, לנסות לברר מהו המקור האפשרי (סוג של דיכאון, תגובה לגורם כלשהו בסביבה, בעיה גופנית וכד') ובהתאם לכך לחשוב על דרכי טיפול או התמודדות. לא ניתן לאבחן את הבעיה ללא בדיקה ובמסגרת הפורום ואני וממליצה לך לפנות לגורם מקצועי כגון פסיכיאטר או פסיכולוגי.

09/02/2016 | 20:45 | מאת: דלית

בערב.אשמח עם תוכלי להפנות אותי לאתר מסויים שקשור בנושא הבדידות,או עם לא איזה טיפול חוץ מפסיכולוגי או פסיכיאטרי כאלטרנטיבה אני יכולה לפנות.אני מאוד מודה לך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול