אני בדיכאון קשה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/04/2015 | 13:01 | מאת: אורית

לבעל שלי יש סרטן ערמונית. יש לו טחורים קשים. הוא הולך עם פד קדימה כי יש לו דליפת שתן. מאחורה הוא שם בטוסיק נייר כי הטחורים שלו דולפים.יש לו ציפורנים עם פיטריות ברגליים. הוא נוחר. יש לו לחץ דם גבוה ויש לו פירפור פרוזדורים.הוא במצב נורא וכולו צעיר בן 63 . מה עלי לעשות?

25/04/2015 | 20:44 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, מאוד מצער לשמוע על מצבו של בעלך. אני בטוחה שלא קל לך. תיהי חזקה כדי לעזור, לתמוך ולעודד. זו דרכה של אישה להיות לצדו של הבעל בבריאות ובחולי. חזקי ואמצי, בברכה, ד"ר אירנה נתנאל פסיכותרפיסטית CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפולים מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול