אפקסור

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/03/2013 | 22:48 | מאת: יוסי204

אחרי שניסיתי כל תרופה ללא הצלחה הוצע לי אפקסורxr .הרגשתי שיפור אבל בגלל ת.לוואי של עצירות מאוד קשה כאבי ראש ואימפוטנציה נאלצתי להפסיק עם התרופה. ת.הלוואי עברו אבל הסבל הנפשי חזר.מרגיש במלכודת.מה לעשות???נטלתי את האפקסור חודשיים.

16/03/2013 | 00:43 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. תופעות הלוואי של התרופות הם לפעמים בעייה לא פשוטה. צריך לעבור על התרופות שקיבלת ולראות מה אפשר לתת. מגוון התרופות מאוד רחב היום. עליך להיתייעץ עם המטפל שלך מה אפשר לעשות. במצבים כמו שלך שווה לקבל גם דיעה שנייה. אחד מהרופאים במיינד קליניק יוכלו לסייע לך. פרופ לאון גרינהאוס מיינד קליניק www.mindclinictlv.co.il 036962733 036962745

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול