המלצה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/12/2008 | 23:45 | מאת: אבי

שלום רב, אני שרוי במצב רוח ירוד מזה 4 חודשים, אני חושב שאני יודע מה הם הגורמים... אני מבצע פעילויות, אוכל טוב ישן טוב וכו', אבל מרגיש מצב רוח ירוד,חרדות והיעדר תגובה מאירועים משמחים. לאיזה סוג של טיפול/מטפל (לא מעוניין בכדורים, אלא רק שיחות) פסיכולוגי הכי כדי, מהיר ומומלץ לי לפנות?

23/12/2008 | 23:37 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

מטפל CBT (טיפול התנהגותי - קוגניתיבי) מאוד יעיל, קצר וממוקד. מידע נוסף על CBT ניתן לקרוא באתר www.mindclinic.co.il אשמח לענות על שאלות נוספות,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול