ניתוח שאיבת דיסק קובלציה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/01/2011 | 12:25 | מאת: שי

מחר אני אמור לעבור ניתוח שאיבת דיסק קובלציה צווארי. הבעיה פריצת דיסק צווארית בחוליה C6-7 שם המנתח: פרופסור ראובן גפשטין. מקום: אסותא , רמת החייל. רציתי לשאול האם מישהו כבר עבר את ההליך הנ"ל באיזור הצוואר. מחיפושים רבים שערכתי באינטרנט , מצאתי שרק אנשים עם בעיות בגב עליון ותחתון עוברים את הנ"ל. לעומת זאת ,לא מצאתי אדם אחד עם פריצת דיסק צווארי שעבר תהליך זה. אשמח לתשובות מתוך נסיון בלבד ולא משמועות , על מנת להפיג מעט מהחששות שלי. אגב , להלן ממצאי ה M.R.I שנעשה לי: הבדיקה בוצעה בתאריך 16/07/2010 :C1-D 2 ת.מ. לעמוד שדרה צווארי מגובה .T1, T2 הבדיקה נעשתה בסדרות משוקללות . מ- 14/11/07 CT קורלציה עם בדיקת סיבת ההפניה: כאבים בצוואר עם הקרנה ליד ימין. ממצאים: אין עדות לתמט או תזוזה. תעלה ספינלית ברוחב תקין. מודגם בלט דיסק ימני הלוחץ על השק הדוראלי ועל השורש. בלט דיסק זה היה קיים :C6-C7 בגובה הקודמת. CT- גם בבדיקת ה יתר המרווחים תקינים. חוט השדרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. מימין – ללא שינוי. C6-C7 לסיכום: בלט דיסק

בעבור בלט דיסק לא נוהגים לבצע צריבה.

30/06/2012 | 19:45 | מאת: גולן

שי תוכל לחזור אלי בבקשה אני צריך לעבור ניתוח כזה וקצת לחוץ גולן 0523929957

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה