אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/05/2015 | 16:54 | מאת: אלי

שלום לגבר בן 65 . בריא וללא כאבים . לפני שנתיים בבדיקת MRI אובחנו ממצאים מקריים של מספר מוקדי סיגנאל נמוך באילאום וסאקרום משמאל בערכי T2W - מתאימים למוקדים סקלרוטיים . השנה בבדיקת CT עם חומר ניגוד , שוב אובחנו ממצאים מקריים של : עצמות ללא הרס גרמי . נגע סקלרוטי בעצם איליאקלית ובסקרום משמאל . שינויים דגנרטיביים בע"ש מותני . השאלה : לאור הממצאים המקריים הנ"ל , מה נדרש . האם המשך מעקב , ואם כן איזה . או אולי מיפוי עצמות של כל הגוף . או משהו אחר תודה

השאלה בתחום טפול אורטופדיה אונקולוגית ולא ניתוחי עמ"ש- המשך מעקב שם. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה