כאבי ראש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/05/2015 | 00:27 | מאת: שי

בן 30 ברקע כאבי ראש צוואר לאחר ניתוח כריתת דיסק לפני 3 שני בגובה c-6-7 הכאבים מזה שבועיים התגברו ומחמרים .. במיון : בדיקה נירולוגית תקינה Ct ראש ללא ממצאים ובדיקת lp נוזל צלול לחץ פתיחה 20 עלייה קלה בחלבון. בבדיקת ct צווארי להלן הממצאים : בלט קל בc5-6 סמיכות מוגברת קלה של גופי חוליות c6-7 באיזור הendlate הסמוך לניתוח מסיבת הארופקטים בגובה לא ניתן לדון בתעלה אם קיים חשד קליני לאבסס או תהליך דלקתי יש להמשיך בירור mri תלונות : המשך כאבי ראש ותחושת נימול בחזה כתף ורגל נגדית מיד שמאל טשטוש ראייה . מחמיר הדרגתי כולל קישון ערוף

זו הפינה, מה השאלה ??

21/05/2015 | 01:11 | מאת: כאב ראש

במקרים מהזוג הזה כאשר הכאב ראש אינו פוחת מה הוא המשך הבירור הטוב ביותר איזה כיוונים ללכת להיבדק איזו מומחים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה