בלט דיסק בחוליות הצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/04/2015 | 17:31 | מאת: ישראלית

לבעלי בלט דיסק באחת מחוליות הצוואר מזה למעלה מעשר שנים כשהוא סובל מכאבים בזרועות וכהות תחושה באצבעות הידיים. עם התגלות הבעיה הומלץ לו ניתוח דחוף שלא שש לעשותו. חלפו השנים והמצב החריף מעט והלכנו שוב למנתח וקיווינו שבמשך הזמן שחלף השתכללו הניתוחים מהסוג הזה והתברר שלא חל שום שינוי והפתיחה היא עדיין דרך הגרון ומשם לעמוד השידרה. ברצוני לשאול האם יש בתי חולים שמנתחים בשיטות יותר מתקדמות?

22/04/2015 | 08:54 | מאת: אמנון

לישראלית שלום גם אני סבלתי בדיוק מאותה בעייה והתייעצתי עם מספר מומחים וכולם הציעו ניתוח,חלקם הציעו בשיטה קדמית דרך הגרון(ניתוח שנקרא acdf).רופא אחד ששמו פרופסור גבשטיין מבית חולים מדיקל סנטר הרצליה הציע לי ניתוח שנקרא dtrax בשיטה אחורית מזערית.עברתי אצלו את הניתוח לאחר שלוש שעות התהלכתי על הרגליים ולמחרת שוחררתי הבייתה.ברוך השם אני כבר שנתיים לאחר הניתוח וכל הבעיות שהיו לפני נעלמו.מאוד ממליץ לכם להתייעץ עימו.במקרה שלי זה היה בינגוועל כך אני מודה יום יום.

גם אני מנתח בשיטה זו DRTAX, בהתוויות המתאימות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה