ניתוח עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/01/2015 | 12:56 | מאת: אור

אני בת 23 לפני ניתוח עקמת . האורטופד שינתח אותי , שאני מרגישה בטוח איתו , עובד בביח פרטי ובביח ציבורי . בשני בתי החולים מערך המיכשור הוא בטכנולוגיה מתקדמת . עם זאת קראתי שניתוח בסדר גודל כזה רצוי לבצע בביח ציבורי כדי שבמקרה של סיבוכים יהיו במקום מומחים שלא תמיד נמצאים בביח פרטי . למרות שכבר קבעתי ניתוח בביח פרטי אני חוששת ועדיין מתלבטת . (הרופא שלי משאיר כמובן את ההחלטה הזאת לחלוטין בידי , מבחינה מקצועית זה לא משנה לו ) אנא עזרו לי להחליט. תודה

12/08/2015 | 00:20 | מאת: נדיה

אור שלום. הבת שלי עומדת לעבור את הניתוח. האם אפשרלהתעניין במה בחר בסופו של דבר פרטי/ ציבורי. ואלצ מי נותחת. תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה