כאבים כרונים בגב תחתון וצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/10/2014 | 06:59 | מאת: אפי

דר שבת שלום אני סובל בלט דיסק אנולוס הבלט נושק לשק התקאלי L4-5 וL4-S1 ניוון הדיסק עם אפקט וקאום בלט כללי אנולוס הדיסק היצרות הפורמינות אין היצרות ספינלית ושנויים בגובה.להלן CT לפני מותני L45 השק הדורלי לחוץ מעט על ידי בלט דיסקהקפי L5S1 דיסק מרכזי בולט לחץ על השק הדורלי13/7/11 אחרי השאיבה באוג סי טי מ4/12/2012 L45 שינוי ניווני של הדיסק עם בלט קל מרכזי L5 S1 הייוצרות המרווח הדיסקלי ללא בלט דיסק שינוי הייוני קל שלו צווארי 6/1/11 C45 פריצת דיסק קלה פארמידיאנית לשמאל והשטחה של הרצסוס הלטראלי השמאלי C56 פרימת דיסק אוסטאופיט קטנים פאראמידיאניים לשמאל ללא הייצאות ללא לחץ על עמוד שידרה C67 פריצת דיסק אוסאטופיט פאראנידיאניים לימין ופרוקסימאלית בנוירופרואמינה עם השטחה של הרצסוס הלטראלי הימיני י מ4/1/12 צווארי C34 בלט דיסק מרכזי קל ללא לחץ 45 בלט דיסק בווני מוקדי ויותר לשמאל על לחץ על השק 56 בלט דיסק קל מרכזי ללא לחץ 67 ללא ממצא טיפולים קיילנט קבוע במרפאת כאב 3 פעמים בשנה זריקה בשיקוף או צריבה מקבל ליריקה 1520 מילגרם בתוספת אלטרולט 10 מילגרם פעם ביום יש לי בעיה בעיקר בעמידה ממשוכת ומאמץ בעבודה אני לא מרים דברים כבדים קשה לי להתכופף מרגיש מגבלה בזמן התכופפות מקבל צריבה של שירפה ואחר מכן כאבים הגב נתפס לסירוגין עשיתי כל הטיפולים שיאצו דיקור סיני פיזורטפיה הידרופטיה קצת מקל שאלתי לכבודו מה ניתן לעשות ?

אפי שלום, שאלתך חורגת ממטרות הפורום. הפורום לא תחליף ליעוץ רפואי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה