פריצת דיסק והתלבטות לגבי הצבא

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/09/2014 | 04:04 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בת 18 ובינואר הקרוב אני אמורה להתגייס לצבא בתור מדסניקית (מדריכת כושר קרבי), לפני כמעט שנתיים איבחנו אצלי פריצת דיסק בחולייה L5 עם הקרנה לרגל ימין, הצבא לא מודע לכך, אני יודעת שמדסניקית זה לא קרבי אבל עדיין הוא תפקיד עם המון כושר מהבוקר עד הערב, אני לא מסוגלת לוותר על התפקיד הזה מכיוון שאני תמיד שאפתי אליו ואני רוצה אותו יותר מכל דבר אחר, רציתי לדעת את חוות דעתך בנושא, והאם אני יוכל לפרוש מהתפקיד אם יוגברו הכאבים, או שפשוט ביום אחד המצב יחמיר בצורה קיצונית ואלך לניתוח. תודה רבה

שלום, תצטרכי לבחור את צורת החיים שלך בהתאם לממצאים ולסבל אם יש

26/09/2014 | 21:01 | מאת: דניאל

ואם לא כואב לי לעשות כושר והכאב מהפריצה לא גדול מידי אז אפשר להיות בתפקיד מדריכת כושר קרבי?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה